Недобитий люстрацією Васильківський прокурор Стрелюк очолив розкрадання газоконденсату на Полтавщині

ПОЛТАВА
16.05.2015, 14:44

Недобитий люстраційним процесом сьогоднішній керманич прокуратури Полтавської області Ян Стрелюк очолив розкрадання газоконденсату на Полтавщині.

Як стало відомо «Останньому Бастіон», в ніч з 13 на 14 травня по всій території області (щонайменше в 6 районах) було зафіксовано різке падіння тиску в конденсатопроводах, що свідчить про активацію незаконних врізок в мережі газоконденсато- і нафто- проводів. За ніч, за попередніми розрахунками, з мережі було викрадено близько 2 тисяч тонн газоконденсату, що за мінімальними цінами сірого ринку становить близько 1 мільйона доларів чи понад 20 мільйонів у гривневому еквіваленті. І це в той час, коли в ту саму ніч на фронті гинуть наші бійці.

Подібна спланована акція не можлива без протекції силових структур області, що підводить до думки, що крадії діяли з дозволу головного прокурора Полтавської області, який спланував і координував роботу щонайменше 6 злочинних груп. За інформацією джерел, одну з груп, що викрали газоконденсат, очолював колишній працівник УБОЗу Романко, на прізвисько "Петух", який сьогодні являється правою рукою Стрелюка.

«Останній Бастіон» неодноразово наводив факти співпраці між Стрелюком та крадіями газоконденсату: >>Полтавський прокурор приторговує автомобілями зі штрафмайданчику<< та >>Прокурор Полтавщини віддав мафії крадіїв газоконденсату ще один КамАЗ – знаряддя злочину<<

Зрештою, зважаючи на біографію пана Стрелюка (>>Стрімкий кар'єрний ріст прокурора Стрелюка<<), то саме такої поведінки й варто було чекати від ставленика Даниленка (заступника Яреми), який його (Стрелюка) руками розікрав 140 гектарів ставків у Васильковському район. За що, до речі, Яна Володимировича ледь не викинули у вікно представники батальйону "Україна" у ході громадської люстрації:

Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35