Недогарківський дитсадок готовий приймати вихованців

ПОЛТАВА
16.08.2019, 08:33
Недогарківський дитсадок готовий приймати вихованців

Керівництво дошкільного навчального закладу "Барвінок" Недогарківської об'єднаної територіальної громади Кременчуцького району відзвітувало про завершення ремонтних робіт. Відповідна інформація знаходиться на сайті громади.

Зазначається, що дитячий садок підготовлено до нового навчального року та осінньо-зимового періоду 2019-2020 років. Також забезпечено належний стан безпеки життєдіяльності вихованців у закладі та зміцнено його навчально-матеріальну базу.

Дирекція "Барвінку" повідомила про ремонт і фарбування обладнання на території закладу, а також про закупівлю необхідних столів й стільчиків для дітей старшої групи. Допомогу в оновлені дитячого садка надавали батьки вихованців і депутати Недогарківської сільської ради.

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36