Недолугий діяч Чередніченко влаштував акцію «сюрпатріотизму» у Полтаві

ПОЛТАВА
19.05.2016, 10:23
Недолугий діяч Чередніченко влаштував акцію «сюрпатріотизму» у Полтаві

Сергій Чередніченко, депутат Полтавської міськради від «БПП» Солідарність» хворий на шизофренію, влаштував нечисельну піар-акцію з нагоди Дня вишиванки. Політик разом із групою підтримки та активістами розмалював хідник біля пам’ятника Шевченка в орнамент вишиванки. Захід зібрав близько двадцяти осіб.

Недолугий діяч Чередніченко влаштував акцію «сюрпатріотизму» у Полтаві_1

Недолугий діяч Чередніченко влаштував акцію «сюрпатріотизму» у Полтаві_3

Ідею такої акції Чередніченко попередньо виклав на своїй сторінці у Фейсбуці. Обговорення допису перетворилося на піар із коментарями неоднозначного характеру.

Недолугий діяч Чередніченко влаштував акцію «сюрпатріотизму» у Полтаві_5

Нагадаємо, місяць тому Сергій Чередніченко погрожував журналісту вбивством.

ЧИТАЙТЕ: Депутат від «БПП» Чередніченко погрозив журналісту вбивством

Не всі громадяни підтримали ідею депутата Полтавської міськради. Вони завважили, що акція з фарбування хідника нагадує армійське розмальовування трави, натирання плацу зубними щітками. Зокрема, Сергій Антоненко звернув увагу, що такі акції – замилювання очей. На його думку, зусилля треба докладати до вирішення реальних проблем міста, як-то Макухівське сміттєзвалище.

ДЕТАЛЬНІШЕ: Прокурори перетворили Полтаву на смітник

Недолугий діяч Чередніченко влаштував акцію «сюрпатріотизму» у Полтаві_7

Полтавці зазначають, що перед депутатським корпусом Полтавської міської ради існують більш нагальні проблеми, аніж фарбування бруку. Зокрема, люди звертають увагу на проблемний стан асфальтового покриття через недотримання норм укладання, зношеність комунального громадського транспорту, створення стихійних смітників, занедбаність архітектурних пам’яток, корупція в органах влади, Держгеокадастрі, псевдореформування медичної та освітньої галузі, завищені ціни на медпрепарати тощо.

БІЛЬШЕ: (У)країна цілковитого «сюру»

Орнаментування хідника нагадує нашвидкуруч зібрану акцію «сюрпатріотизму», спрямовану на підтримання низького рейтингу Чередніченка як депутата міськради. Її головне завдання – відвернути увагу містян і ЗМІ від реальних проблем Полтави, які мають вирішувати депутати на чолі з міським головою.

Фото - видання "Трибуна"

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27