«Немає сумнівів, ці документи — антиукраїнська писанина»: у «Правому секторі» засудили плани реалізації «формули Штайнмаєра»

УКРАЇНА
17.09.2019, 04:53
«Немає сумнівів, ці документи — антиукраїнська писанина»: у «Правому секторі» засудили плани реалізації «формули Штайнмаєра»

Голова партії «Правий сектор» Андрій Тарасенко засудив наміри адміністрації Володимира Зеленського рухатися шляхом подальшої реалізації Мінських домовленостей.

«"Формула Штайнмаєра" і Мінські протоколи — ймовірна основа майбутньої зустрічі Нормандської четвірки (принаймні, з точки зору РФ). Немає сумнівів, ці документи — антиукраїнська писанина. Можна навіть не розбирати решту нюансів. Головна національна зрада на міжнародній арені полягає у поступках держави на користь "формули Штайнмаєра" та Мінських договорняків! Гадаю, всі чули які позиції містяться у їх текстах. Словом, російські терористи, що захопили ОРДЛО, там і лишаться. Проте вже під крилом офіційного Києва. За що ж українські фронтовики стільки воювали?» – написав Тарасенко.

«Немає сумнівів, ці документи — антиукраїнська писанина»: у «Правому секторі» засудили плани реалізації «формули Штайнмаєра»_1

Також Андрій Тарасенко наголосив на тому, що команда Зеленського у питанні війни продовжує політику Порошенка: «"Зелена команда" щосили протиставляється Порошенкові. "Бачите, ми не такі, як старий режим" – заявляється на кожній прес-конференції влади. Але ми бачимо, як може продовжитись політика замирення на антиукраїнських умовах».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Правому секторі» звернулися до команди Зеленського: не торгуйте територією України та її незалежністю!

Засудивши можливі поступки Москві, лідер «Правого сектора» змалював альтернативний шлях: «Посилення союзницьких відносин із Великою Британією і трампівської Америкою. Побудова антикремлівського альянсу. Дистанціювання від прихильних до РФ Франції та Німеччини».