​Невиліковно хворий на шизофренію заблокував роботу міжнародної компанії

ПОЛТАВА
05.06.2018, 08:01

Сьогодні о 6.30 ранку хворий на шизофренію колишній депутат міської ради разом з поки що не встановленими особами заблокував роботу міжнародної компанії, яка будує якісні автомобільні шляхи в Україні та світі.

​Невиліковно хворий на шизофренію заблокував роботу міжнародної компанії_1

Хворий та його спільники зазначили, що метою блокування є отримання ними підряду на виготовлення каналізаційних кілець та якнайбільший розголос про діяльність соціалістичної партії.

Читайте більше:

Два ДТП, вбивство та шизофренія – що ще приховує депутат від «БПП» Сергій Чередніченко?

Союз меча й орала: полтавська поліція взяла на озброєння психічнохворого тітушку

Чередніченко відкрив секрет шизофренії за 600 $

Наразі нам не вдалося отримати коментарі з обласної психіатричної лікарні відносно причини загострення перебігу хвороби у хворих на шизофренію пацієнтів.

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23