Німці за скасування антиросійських санкцій, — дослідження

СВІТ
22.08.2019, 06:18
Німці за скасування антиросійських санкцій, — дослідження

На замовлення аґенції "DPA" соціологи провели опитування серед громадян Німецької Федеративної Республіки з приводу збереження/скасування антиросійських санкцій. Результати виявилися цілком прогнозованими.

Повідомляється, що переважна більшість анкетованих німців (53%) була б задоволена негайним або поступовим скасуванням антиросійських санкцій, за збереження виступає лише 23%. Ще 24% опитаних громадян ФРН байдужі до питання санкцій і російської тематики в цілому.

Найбільшої підтримки пропозиція згортання антиросійських санкцій — на Сході Німеччині, територія якої до 1990 р. входила до комуністичної Німецької Демократичної Республіки. Саме тут в останні роки також спостерігається збільшення концентрації радикальних організацій (як лівих, так і правих), котрих пов'язують із фінансуванням з боку Кремля.

Читайте також:
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
27 березня, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
27 березня, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13
Світ
«ЗА» проголосувало 14 членів Ради безпеки із 15, США – утрималися.
25 березня, 18:07