НКВД через обшуки хоче залякати видання – редакція

ПОЛТАВА
23.06.2017, 08:17
НКВД через обшуки хоче залякати видання – редакція

Обшуки ГУ НКВД в офісних приміщеннях видання «Останній Бастіон» і особистому помешканні головного редактора Геннадія Сікалова ми пов’язуємо зі спробами залякати журналістів. Учора погрози посипалися на адресу дружини та дітей нашого головреда.

Джерела з НКВД повідомили нас, що правохоронцям була дана вказівка «знайти» будь-що в представників «Бастіону». Через це наперед зазначаємо, що жоден із членів «Бастіону» не вживає наркотичних речовин, не займається конвертаційною діяльністю, не бере хабарі, не чинить жодної протизаконної, будь-якої іншої забороненої діяльності. 

Зокрема, за один день до Октябрського суду в м. Полтава надійшло аж три клопотання про дозволи на обшук приватного помешкання Сікалова, його автівки і транспортних засобів, на яких він може пересуватися. Імовірно, НКВД спробує попередньо підкинути зброю/наркотичні засоби в машину нашого головреда для подальшого виявлення і причини затримати Сікалова. 

НКВД через обшуки хоче залякати видання – редакція _1

НКВД через обшуки хоче залякати видання – редакція _3

НКВД через обшуки хоче залякати видання – редакція _5

«Наружка». Допоможіть встановити ПІБ працівників служби зовнішнього спостереження НКВД. Будь-яку інформацію надсилайте на нашу пошту info@bastion.tv. Анонімність і винагороду за допомогу гарантуємо. 

Раніше після обшуків в офісі редакції був знайдений пристрій, що нагадує прослуховувач, а з помешкання головреда зник зовнішній накопичувач інформації, на якому був зверстаний номер газети. 

Ми звертаємося до НКВД і прокуратури, які діють за вказівкою голови Полтавської ОДА Головка. Досі не розслідуваний злочин про розкрадання ґрунту в Хорольському районі на понад 4,5 млн доларів. Замість переслідування і репресій над журналістами, зверніть увагу на це. Притягніть до відповідальності самі себе за покривання злочину. За покривання розкрадання надр загальнодержавного значення у Полтавському районі.

БІЛЬШЕ: Генерали піщаних кар’єрів: хто і як розкрадає надра Полтавщини

Як заробити 4 млн доларів, підробивши листа ДЗК

«Останній Бастіон» понад 3 роки пише про те, що Україну планомірно перетворюють у тоталітарну країну. Через це на нас постійно чиниться тиск. Факт, що паралельно з нами репресивні органи почали штурм інших ЗМІ, зокрема «Страна.юа», підтверджує, що на шляху правди ми не одні.

Письменник Джордж Орвел зазначав, «За часів загальної брехні говорити правду – це екстремізм».

Чуму перемогти можна тільки тоді, коли кожний віддано робитиме свою справу. Ми намагаємося робити своє. Гостро. Викривально. Правдиво. Для наших читачів.

Редакція «Останнього Бастіону»

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27