Новий військовий прокурор сил АТО не служив у армії та їздить на Harley

УКРАЇНА
25.09.2017, 05:18

Новопризначений керівник Військової прокуратури сил АТО Олег Ціцак володіє будинком площею 480 кв. м, двома автомобілями, квадроциклом і байком Harley-Davidson. Ще трьома транспортними засобами він користується по довіреності - повідомляє проект «Декларації».

Новий військовий прокурор сил АТО не служив у армії та їздить на Harley_1

Новий військовий прокурор сил АТО не служив у армії та їздить на Harley_3

Новий військовий прокурор сил АТО не служив у армії та їздить на Harley_5

Новий військовий прокурор сил АТО не служив у армії та їздить на Harley_7

Новий військовий прокурор сил АТО не служив у армії та їздить на Harley_9

З нерухомого майна Олег Ціцак задекларував будинок площею 480 кв. м у селі Сторожниця поблизу Ужгорода та ¼ квартири у Мукачеві на 90 «квадратів». Дружина прокурора Людмила Ціцак у 2016 році орендувала 50-метрову квартиру в Польщі.

Окрім цього, із цінного майна військовий прокурор володіє двома дорогими годинниками та гладкоствольною рушницею Merkel DF 65T. 120 тисяч гривень Олег Васильович зберігає готівкою.

На державну службу Олег Ціцак прийшов відразу ж після закінчення університету у 1997 році. З 1997 по 2001 рік він працював помічником голови Закарпатського обласного суду, в 2001-2011 роках - сам вершив правосуддя у міських судах Мукачева та Ужгорода. Як раніше з’ясувала закарпатська правозахисниця Лариса Ступак, службу у Збройних Силах України Олег Ціцак ніколи не проходив, а військове звання «майор юстиції» йому було присвоєне в 2015 році у процесі переатестації. Також у 2014 році він прославився тим, що був затриманий ДАІ за керування автомобілем у нетверезому вигляді.