Обкрадання посадовцями та "Промпостач і К" Пирятинської лікарні

ПОЛТАВА
30.06.2015, 06:00
Обкрадання посадовцями та "Промпостач і К" Пирятинської лікарні

Нещодавно ГО «Останній Бастіон» викрив чергову корупційну схему, до якої виявилися причетні найбільші хабарники області – Стрелюк та Лисак. Посилання на повний текст:

»»» http://bastion.tv/news/strelyuk-i-lisak-razom-iz-prompostach-i-k-obkradayut-likarni/«««

24 жовтня 2014 року суддя Чутівського районного суду Полтавської області Ланна Я.О. розглянула в судовому засіданні клопотання прокурора Чутівського району Рябовола О.О. про проведення обшуку приміщень Управління капітального будівництва Полтавської ОДА. До клопотання доданий витяг із Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження № 42014170350000014, внесеного за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, у рамках якого подається клопотання.

Як з’ясувалося, загалом «Промпостач і К» на будівництві в Полтавські області відмив кількасот мільйонів гривень.

Не минуло й трьох днів, відколи ми розмістили цю статтю, де викривали й спираючись на акти доводили корупційну діяльність «Промпостач і К» та причетність до неї головного прокурора області Стрелюка й начальника управління охорони здоров’я Полтавської ОДА Лисака, як спливла ще одна схожа справа!

Під час реконструкції пологового відділення Пирятинскьої ЦРЛ під «Центр матері» (м. Пирятин, вул. Визволення, 54) «Промпостач і К» із допомогою та «кришуванням» відомих нам осіб (пана прокурора та пана начальника охорони здоров’я Полтавщини) відмили собі понад третину коштів із загальної суми договору, що становить 16300000,00 грн (Договір 03-43 від 06.08.2012). «Промпостач і К» працював за аналогічним сценарієм, документи й акти виконаних робіт, де вказувалося б що, як та на яку суму «Промпостач і К» реконструював у Пирятинській ЦРЛ в управлінні капітального будівництва так досі і не має, а кримінальне впровадження по розкраданню бюджетних коштів Стрелюк, як йому й годиться, закрив, отримавши гарного хабаря.

То чи не геноцид нації створюють прокурори й начальники, зокрема в сфері медицини, коли обкрадають навіть пологове відділення? У цих палатах можуть опинитися й наші з вами діти, але ніяк не діти високопосадовців-хабарників. 


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00