Обласного військового комісара підозрюють у сепаратизмі

ПОЛТАВА
14.07.2014, 08:32
Обласного військового комісара підозрюють у сепаратизмі

На вихідних на одному з інформаційних сайтів Полтави з’явилася інформація, що обласний військовий комісар Борис Павлов займає відкриту сепаратистську позицію та не визнає чинного Президента України.

На своїй сторінці в соціальній мережі «Однокласники» Борис Павлов дуже активно бере участь у різних опитуваннях і голосує «за приєднання до Росії південно-східної частини України», «за Росію», «за політику Добкіна та Кернеса». В іншому опитуванні «хоче, щоб Путін був довічним президентом Росії». Військовий комісар також «не признає Порошенка як легітимного президента України».

Інформація швидко поширилася соціальними мережами. Громадські активісти гостро засудили поведінку обласного військового комісара.

Сьогодні вранці на сайті Полтавської обласної ради з’явилася офіційна заява обласної влади щодо даної ситуації.

За інформацією на сайті, голова обласна влада підтримує ініціативу громадських активістів щодо детального розслідування фактів, наведених місцевими журналістами, за якими обласний військовий комісар Борис Павлов займає відкриту сепаратистську позицію та не визнає чинного Президента України.

«Сьогодні зранку голова обласної ради Петро Ворона, перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко, ряд громадських активістів та журналістів зустрілися із Борисом Павловим. Останній категорично заперечує пред’явлені звинувачення. Наразі він передав свої повноваження першому заступнику, а компетентні органи приступили до розслідування» - повідомили на сайті обласної ради.

Аліна Бондар

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
У Полтаві водій збив качку, яка переходила дорогу, та поїхав далі.
вчора, 17:30
Полтава
Позаторік приватне підприємство «Дружба» застосувало на посівах гороху інсектициди та фунгіциди. Це призвело до масового мору бджолосімей.
вчора, 14:56
Полтава
Позаторік лише завдяки героїзму згуртованої команди патріотів вдалося уникнути окупації Полтавщини. Гадяч ледь не опинився у руках ворога.
вчора, 08:23
Полтава
«По їхніх плодах ви пізнаєте їх». Так, Христос заповів учням розрізняти людей не за словами, але за вчинками, які зчаста невидимі загалу.
17 березня, 15:42
Полтава
Представник олігархічного проєкту «Довіра» Андрій Сімонов підшукує собі нових покровителів. Очевидно, патронат Олега Кулініча став тягарем.
17 березня, 08:48
Полтава
Охлос вам продемонструє вашу духовність.
16 березня, 12:40