Оголошені переможці державних закупівель в освітній сфері

ПОЛТАВА
25.08.2016, 12:10
Оголошені переможці державних закупівель в освітній сфері

Переможців державних закупівель у сфері освіти в Полтавській області оголосили на сьогоднішній конфернції за участі організації «Під контролем».

Так за даними дослідження, надані Управлінням освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради, переважно 6 суб'єктів конкурують між собою на торгах у сфері освіти: ФО-П Сергієнко, ТОВ «Прогрес ПТЦ», ТОВ «Торгівельна компанія «Світ продуктів», ПАТ «Юрія», ТОВ «Українська дистриб'юторська компанія «Мегаторг».
Представники «Під контролем» уточнили, які саме послуги надають вказані суб'єкти:

– Ремонт покрівель шкіл систематично здійснює ФО-П Якименко. З ним підписано 11 договорів на суму понад 263 тис. грн. Значну частину бюджетних коштів отримав ФО-П Сергієнко, – заявив представник усеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем» Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, напередодні нового навчального року Управління освіти здійснило закупівель майже на 13 мільйонів гривень. 30 закупівель стосуються лише самого харчування. У порівнянні з минулим роком значно збільшилась кількість закупівель, що стосуються канцелярії та підручників.

Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54