Оголошено збір інформації про недолюстрованого Олега Максимовича

ПОЛТАВА
23.06.2017, 10:03
Оголошено збір інформації про недолюстрованого Олега Максимовича

Видання оголошує збір інформації про Олега Орестовича Максимовича, плід недолсютрації, заступника начальника ГУ НП у Полтавській області, якого вигнали з харківської поліції через службову невідповіднісь.

Оголошено збір інформації про недолюстрованого Олега Максимовича_1

Максимович відомий тим, що напідпитку побив двох міліціонерів в одному з нічних клубів Одеси, за що був звільнений із місцевої прокуратури. У Полтаві він виконує роль «смотрящого» за економічною діяльністю поліції.

Оголошено збір інформації про недолюстрованого Олега Максимовича_3

Фото Олега Орестовича Максимовича в повсякденні

БІЛЬШЕ: Полтавське представництво Артема Пшонки

Якщо вам відома будь-яка інформація про Олега Максимовича, надсилайте її нам на info@bastion.tv

Зібрані й перевірені факти будуть використані для нашого журналістського розслідування про історію «успіху» #Prohodimets.

Оголошено збір інформації про недолюстрованого Олега Максимовича_5

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45