Олександр Біленький запропонував провести Євробачення в Полтаві

ПОЛТАВА
16.05.2016, 16:43
Олександр Біленький запропонував провести Євробачення в Полтаві

Олександр Біленький, голова Полтавської обласної ради, запропонував Євробачення 2017 року провести в Полтаві. Про таку ідею чиновник розповів у своєму Фейсбук.

Олександр Біленький запропонував провести Євробачення в Полтаві_1

У повідомленні Біленький зіставив рівень Євробачення і ТОВ «Сорочинський ярмарок». Зазначимо, організатором останнього є Світлана Свищева, теща Андрія Пісоцького, заступника голови Полтавської ОДА. 

Голова облради наголосив, що області вистачить мистецького досвіду, щоб гідно прийняти Євробачення. На його думку, Полтава є «Духовною Столицею України».

Доказом тому – щойно створені прокурорські смітники, проблемний стан доріг, аварійний стан історичних будівель ансамблю Круглої площі, неналежні умови праці медпрацівників: брак на станції невідкладної допомоги (швидкої) належної кількості карет на зміні, жахливий стан туалетів для працівників, відсутність гарячої води тощо.

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ: Гробові реформи: правда про нищення швидкої медичної допомоги

Пересічні полтавці в коментарях до запису Біленького також зазначили про невідповідність слів чиновника про «Духовну столицю України» із дійсним станом Полтави:

– А проходитиме в Кадетському корпусі, який в самісінькому центрі майже розвалився. Он вже 300 років Полтавській битві відмітили, пійдіть ті редути знайдіть в бурянах. Пустомелі, – Андрій Горбань.

Олександр Біленький запропонував провести Євробачення в Полтаві_3

– Ідея провести співочий конкурс європейського рівня в Полтаві, безперечно, гарна ідея, але це не має бути піаром на порожньому місці. Потрібні реальні дії. Від обл/міськвлади їх, на жаль, немає, – пише в повідомленні нашому виданню полтавка Олена. 

Олександр Біленький також відзначив, що Євробачення в Полтаві «стане грандіозним поштовхом у мистецькому розвитку області і реальним підтвердженням децентралізації».

Щоправда, чиновник поки не пояснив, як саме пісенний конкурс стане раеальним підтвердженням децентралізації в регіоні. 

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Прокурори перетворили Полтаву на смітник

Читайте також:
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
16 квітня, 15:45