Оприлюднено попередній графік курсування полтавського екобуса

ПОЛТАВА
01.10.2019, 06:45
Оприлюднено попередній графік курсування полтавського екобуса

Від сьогодні, з 1 жовтня, у Полтаві розпочав роботу спеціальний мікроавтобус, який буде збирати у містян використані небезпечні відходи.

Графік курсування обласним центром екобусу оприлюднила громадська організація «Еколтава» на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Зазначається, що транспортний засіб працюватиме з понеділка до п'ятниці від 9:00 до 16:00.

Організатори проєкту екобус наголошують, що їхня ініціатива покликана очистити Полтаву від отруйних промислових відходів. Містян закликають приносити люмінесцентні лампи, термометри та батарейки з метою подальшої утилізації.

Оприлюднено попередній графік курсування полтавського екобуса_1

(Фото: ГО "Еколтава")

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01