Організації Червоного Хреста Китаю та Німеччини передали сучасне обладнання медустановам Полтавщини

ПОЛТАВА
11.03.2015, 12:51
Організації Червоного Хреста Китаю та Німеччини передали сучасне обладнання медустановам Полтавщини

Полтавська обласна організація Товариство Червоного Хреста України передала до лікарень області гуманітарну допомогу від Червоного Хреста Китаю та Червоного Хреста Німеччини.


Організації Червоного Хреста Китаю та Німеччини передали сучасне обладнання медустановам Полтавщини_1

До гуманітарної допомоги у вигляді дороговартісного та життєво важливого обладнання увійшли: три апарата для ультразвукового дослідження (дозволяють досліджувати внутрішні органи і тканини в реальному часі на моніторі), дефібрилятори (призначені для ліквідації порушення серцевої діяльності, шляхом впливу на серце електричних імпульсів), кисневі генератори (призначені для виділення молекул кисню з навколишньої атмосфери, їх концентрації та видачі у вигляді потоку свіжого повітря; використовуються при кисневій терапії), монітори пацієнта (призначені для проведення моніторингу основних життєвих функцій пацієнта під час транспортування або перебування на стаціонарі; дозволяють проводити ефективне обстеження хворого), відсмоктувачі мокротиння (призначені для відсмоктування мокротиння та слизу) та засоби переміщення (ходунки, інвалідні візки, опори-ходунки).

Організації Червоного Хреста Китаю та Німеччини передали сучасне обладнання медустановам Полтавщини_3

Подібну допомогу отримали Харківська, Дніпропетровська та Запорізька області, оскільки межують із зонами проведення АТО.

Організації Червоного Хреста Китаю та Німеччини передали сучасне обладнання медустановам Полтавщини_5

Гуманітарну допомогу між лікарнями розподілять згідно потреб медичних закладів області.

Варвара Самохіна

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01