ОСББ «Пушкіна-116» долучилося до конкурсу на кращий під’їзд від «Останнього Бастіону»

ПОЛТАВА
07.11.2016, 09:41
ОСББ «Пушкіна-116» долучилося до конкурсу на кращий під’їзд від «Останнього Бастіону»

Мешканці ОСББ «Пушкіна-116» висловили бажання взяти участь у конкурсі на кращий під’їзд будинку міста Полтави.

Це ОСББ було створено тільки 1 червня цього року. Спільними зусиллями усіх мешканців люди намагаються привести до ладу їхню домівку, ідеться в листі. Також мешканці надали фотографії під'їзду будинку ДО та ПІСЛЯ ремонту.

ОСББ «Пушкіна-116» долучилося до конкурсу на кращий під’їзд від «Останнього Бастіону»_1

ОСББ «Пушкіна-116» долучилося до конкурсу на кращий під’їзд від «Останнього Бастіону»_3


Нагадаємо, триває конкурс на кращий під’їзд будинку міста Полтави. Він був оголошений у №13 (вереснь-жовтень) нашої газети. ОСББ, група ініціативних осіб чи окремий мешканець, який найкраще відремонтує та прикрасить під’їзд свого будинку, отримають грошову винагороду в розмірі 10 тис. грн.

За взірець подаємо під’їзд багатоквартирного будинку заадресою вул. Ляхова, 12, А.

ОСББ «Пушкіна-116» долучилося до конкурсу на кращий під’їзд від «Останнього Бастіону»_5

Фото ДО та ПІСЛЯ вашого ремонту надсилайте на електронну адресу info@bastion.tv


Читайте також:
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49