«Останній Бастіон» оголошує про відкриття нової рубрики «АвтоБовдури на дорогах»

ПОЛТАВА
08.05.2015, 14:23
«Останній Бастіон» оголошує про відкриття нової рубрики «АвтоБовдури на дорогах»


У Полтаві вже давно існує проблема не лише з дорогами, а і з тими людьми, що ними їздять. І мова не йде про толерантних осіб, що поважають інших учасників руху, мова йде про біосміття, яке своєю несамовитою і хамською поведінкою висловлює зневажливе ставлення до інших людей та створює небезпечні ситуації на дорогах. Всі ми бачили ці приклади: паркування на газонах, порушення ПДД, керування автомобілем у нетверезому стані, хамська відповідь на елементарні зауваження їхньої неправоти.

Надсилайте матеріали фото- і відео- фіксацію правопорушників на адресу «Останнього Бастіону»: plBastionTV@gmail.com.

Зробимо наше місто краще разом!

Сьогоднішня історія трапилась буквально кілька хвилин тому по вулиці Жовтневій по інший бік від будівлі ОДА. По пішохідній зоні від центру міста, розштовхуючи людей, рухався автомобіль Toyota Auris (номерний знак ВІ 0211 ВТ), який дивом не спричинив наїзд на пішоходів, що йшли по тротуару. На місці в цей момент знаходився головний редактор «Останнього Бастіону» Геннадій Сікалов, який зробив зауваження водію автомобіля та попросив покинути пішохідну зону. На що не стримуючи весь свій «глибокий» словниковий запас водій "Тойоти" повідомив, що бачив він всіх полтавців на одному місці й, що порушення правил дорожнього руху і створення аварійної ситуації його не бентежить аж до дітородного органу…

«Останній Бастіон» оголошує про відкриття нової рубрики «АвтоБовдури на дорогах»_1

На жаль історія звична для нашого сьогодення, але є в ній один досить сумний і незрозумілий момент. Звернувшись до чергової частини ДАІ за телефонним номером 59-07-25, щоб повідомити правоохоронцям про порушення правил дорожнього руху неадекватним водієм, головному редактору видання відповіли, що потрібно звернутися виключно з письмовою заявою. І це б не було так смішно, якщо б міліціянти не з'являлись на незаконний будівельний майданчик по вулиці Ляхова за лічені хвилини після одного лише дзвінка від депутата облради Сірика. Але все як завжди: проблеми людей, то не проблеми міліції.

Враховуючи вище викладене, «Останній Бастіон» просить читачів не стояти осторонь проблем міста і надавати інформацію про інших подібних «героїв». Чекаємо на ваші історії, побажання та ідеї.

Читайте також:
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
15:45
Полтава
Фахівці обстежили ділянку проєктування поблизу бази відпочинку «Зóрі». Об'єкт розташований в Омельницькій громаді Кременчуцького району.
14:45
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
вчора, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
вчора, 14:56
Полтава
Жадібність і бажання легкої наживи до в'язниці можуть довести. Порушникам нерестової заборони це доводять до відома вже після затримання.
вчора, 08:23