Так хто ж на словах, а хто на ділі допомагає нашим військовим?

ПОЛТАВА
20.09.2014, 07:24
Так хто ж на словах, а хто на ділі допомагає нашим військовим?

Не так давно один полтавський Інтернет-сайт, називати який не хочеться, аби не популяризувати зайвий раз цей «інформаційний відстійник», пробував іронізувати з приводу деяких ініціатив «Останнього бастіону». Причому обрали вони для цього найпростіший спосіб: побачили на вулиці один з наших білбордів і давай довкола цього «накручувати»… Мовляв, чим гроші тратити, краще б допомогли армії матеріально.

Утім про це ми вже писали у матеріалі «Глевкі «гамбургери» від «П…и», або Хто спекулює, а хто реально допомагає армії» («ОБ» від 11.09.2014 р.), тому повторюватися зайве.

Зараз залишається лише повідомити, що 100 пар високоякісного взуття (так званих берців) на суму 82 тисячі гривень, які пожертвував на потреби армії особисто лідер ГО «Останній Бастіон» Геннадій Сікалов, уже відправлено бійцям в зону АТО. Ці та інші необхідні речі, як кажуть, з рук в руки передали бійцям 3-го окремого полку спецпризначення ЗСУ.

Репортаж про цю подію читайте уже найближчим часом – щойно наші активісти повернуться із зони АТО. Не завадило б «читнуть» це і колегам з видання, яке декларує «об’єктивну і неупереджену інформацію», а насправді лише тупо «гадить» у місцевому інформаційному просторі. Що особливо помітно останнім часом, напередодні виборів…

Сергій КОЛОМІЄЦЬ.   


Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09