​«Останній Бастіон» спільно з ТОВ «Архімета» оголошують конкурс

ПОЛТАВА
23.04.2015, 11:39
​«Останній Бастіон» спільно з ТОВ «Архімета» оголошують конкурс


У зв’язку з останніми подіями по вулиці Ляхова, а саме затоплення будівельного майданчика стічними водами, «Останній Бастіон», за сприянням винуватця екологічної катастрофи, вирішив оголосити конкурс на найбільш доречну назву для житлового корпусу.

Якщо згадати, як забудовник відноситься до будівлі Кадетського корпусу і з >>огляду на нещодавні події<<, сьогоднішня назва «Кадетський корпус» зовсім недоречна. Тому будемо раді почути ідеї полтавців, щодо перейменування комплексу. Залишайте коментарі у соціальних мережах.

А на кінець, кілька варіантів від редакції «Останнього Бастіону».

​«Останній Бастіон» спільно з ТОВ «Архімета» оголошують конкурс_1

​«Останній Бастіон» спільно з ТОВ «Архімета» оголошують конкурс_3

​«Останній Бастіон» спільно з ТОВ «Архімета» оголошують конкурс_5

​«Останній Бастіон» спільно з ТОВ «Архімета» оголошують конкурс_7

​«Останній Бастіон» спільно з ТОВ «Архімета» оголошують конкурс_9


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01