«Останній Бастіон» разом із громадою с. Ковалівки відбили Регіоналівських паразитів

ПОЛТАВА
28.05.2015, 13:24

Нещодавно на адресу «Останнього Бастіону» надійшли прохання від громади с. Ковалівка Шишацького району бути присутніми на театралізованому дійстві екс-регіоналів, які вирішили загарбати бюджет кількох сіл, створивши з них фейкову територіальну громаду для відмивання мільйонів собі на кишеню.

Дійові особи – реінкарновані регіонали Скочко Віктор Миколайович, який пройшов у депутати полтавської області по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 49 від «Партії регіонів», а за сумісництвом і директор агрофірми ім. Довженка в Яреськах, юрист районної ради с. Шишаків Федір Михайлович (ніхто з пристуніх людей, громади с. Ковалівка не знав прізвища «освіченого» юриста) та колишній голова Шишацької районної ради Білаш В’ячеслав Анатолійович (також Регіонал і цукровий підприємець за сумісництвом).

«Останній Бастіон» разом із громадою с. Ковалівки відбили Регіоналівських паразитів_1

Питання, що стурбувало жителів Ковалівки та редакцію «Останнього Бастіону» – насильне й незаконне приєднання територіальної громади с. Ковалівки до решти, так само нелегально об’єднаних громад сіл і селищ.

Реінкарновані Регіонали одразу почали маніпулювати свідомістю громади, що прийшла на зібрання, обіцяти їм золоті гори та світле майбутнє вже завтра, але лише після об’єднання територіальної громади Ковалівки з іншими громадами, зокрема з Шишацькою.

У чому ж сіль? Екс-регіонали Скочко, Білаш та інші, прикриваючись юристами, які трактують закон, як їм заманеться, хочуть відібрати в громади право розпоряджатися коштами, які буквально дає їм їхня земля.

Об’єднавши багато громад в одну й поставивши «потрібного» керівника, екс-регіонали зможуть безперешкодно обкрадати бюджети кількох сіл і селищ водночас. Також, від цих реінкарнованих бандитів буде залежати, куди й скільки в рамках об’єднаних громад грошей виділити або не виділити.

Ковалівську школу, наприклад, Скочко й компанія назвали безперспективною, бо в ній навчається 79 учнів, тому, на думку прибулих депутатів, ковалівську школу треба закрити. На питання матерів учнів школи та вчителів-предметників, хто ці чиновники такі, щоб вирішувати долю їхніх дітей і закривати школу, посадовці не відповіли. Як і не відповіли на жодне питання лідера й головного редактора ГО «Останній Бастіон» Геннадія Сікалова, якого громада с.Коваліки запросила на засідання особисто:

Висновок спектаклю, влаштованого екс-регіоналами:

Активність ковалівської громади, знання Конституції «Останнім Бастіоном», промови й питання від Геннадія Сікалова та підтримка юриста й активістки Білоцерківської Римми Миколаївни не дозволили старим паразитам створити фейкову територіальну громаду для відмивання грошей.

«Останній Бастіон» знає закони й права, передбачені Конституцією України. За статтями Конституції (№ 13, 14, 95, 142, 143):

«Бюджетна система України будується на засадах справедливого і неупередженого розподілу суспільного багатства лііж громадянами і територіальними громадами» - витяг зі статті 95 Конституції України.

«Територіальні громади села, селища, міста безпосередньо або через утворені ними органи місцевого самоврядування управляють майном, що є в комунальній власності; затверджують програми соціально-економічного та культурного розвитку і контролюють їх виконання; затверджують бюджети відповідних адміністративно-територіальних одиниць контролюють їх виконання; встановлюють місцеві податки і збори відповідно до закону; забезпечують проведення місцевих референдумів та реалізацію їх результатів; утворюють, реорганізовують та ліквідовують комунальні підприємства, організації і установи, а також здійснюють контроль за їх діяльністю; вирішують інші питання місцевого значення, віднесені законом до їхньої компетенції…» - витяг зі статті 143 Конституції України.

ОТОЖ, ЄДИНИМ ВЛАСНИКОМ МАЙНА ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД Є НАРОД, А НЕ ЗБІГОВИСЬКО ЗАПРОДАНИХ ІЩЕ ЗА ЧАСІВ ЯНУКОВИЧА РЕГІОНАЛІВ, ЯКІ ХОЧУТЬ ВІДМИТИ МІЛЬЙОНИ НА НАСИЛЬНОМУ ОБ’ЄДНАННІ ГРОМАД І КОНТРОЛІ ЗА СПІЛЬНИМ БЮДЖЕТОМ ЦІЄЇ ГРОМАДИ.

«Останній Бастіон» й активна позиція жителів Ковалівки дозволила людям не потрапити до вміло розставленої пастки.

Слід зазначити, що жоден із екс-регіоналів не досидів до кінця засідання, і щойно громада відповіла «НІ» насильному об’єднанню й запудренню мізків, як чиновники з кислими лицями пішли із зали засідань.

«Останній Бастіон» разом із громадою с. Ковалівки відбили Регіоналівських паразитів_3

І як би, пане Скочко ви особисто, та як би ваші колеги не опиралися співпраці з «Регіонами», факти у вигляді «ДЕТЕКівського» (компанія Ахметова) блокноту на кріслі голови сільради, яка вас покликала, не приховати.

«Останній Бастіон» разом із громадою с. Ковалівки відбили Регіоналівських паразитів_5

За допомогою «Останнього Бастіону» ще одна громада відстояла свої інтереси й не дала реінкарнуватися загарбницькій владі Януковича. 


Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18