Освітяни Лохвиці планують придбати шкільний автобус за понад 2 мільйони гривень

ПОЛТАВА
22.10.2019, 07:26
Освітяни Лохвиці планують придбати шкільний автобус за понад 2 мільйони гривень

Відділ освіти Лохвицької районної державної адміністрації має намір придбати спеціалізований транспорт для здійснення перевезення школярів з особливими потребами.

Відповідний тендер оголосили 18 жовтня поточного року. Наголошується, що сума закупівля становить 2 мільйони 167 тисяч гривень, виділених з державного бюджету в якості субвенції.

Чиновники підкреслюють, що вимоги до товару передбачають придбання автобусу з можливістю перевезення учнів з обмеженою здатністю до пересування. Термін подачі тендерних пропозицій спливає 5 листопада поточного року.


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36