Пацифістська пропаганда є важливою складовою частиною процесу капітуляції, – філософ Ігор Лосєв

УКРАЇНА
10.11.2019, 12:11
Пацифістська пропаганда є важливою складовою частиною процесу капітуляції, – філософ Ігор Лосєв

Готовність української влади до поступок провокує Росію на широкомасштабну агресію.

Про це йдеться в колонці філософа і публіциста Ігоря Лосєва для видання «День».

«У Кремлі бачать, що влада в Києві їх боїться, що вона не готова захищати свою країну, а отже, такою сприятливою ситуацією треба скористатися», – пише Лосєв.

Публіцист переконаний, «слабкість, пацифізм і пораженство» нинішньої влади сьогодні є головною небезпекою для України.

Як приклад пацифістсько-капітулянтської політики Банкової Ігор Лосєв згадує нещодавнє призначення коміка Сергія Сивохо радником секретаря РНБО.

«Справжній фестиваль профанації відбувається в Раді національної безпеки й оборони після приходу туди в ролі радника (який, за його словами, займатиметься «смислами») коміка Сивохи. Сивохо зажадав, щоб Україна платила всім пенсії в ОРДЛО, тобто в «ДНР/ЛНР». Крім того, він хоче, щоб «припинилася війна в головах». Поки частина нашої території окупована ворогом, такі ідеї є прямою зрадою. Під час Другої світової війни, якби якийсь чиновник у США або Великобританії виступив з подібними закликами, його б негайно судили за законами військового часу. Ну, а що б із ним зробили в СРСР, не хочеться й говорити, навіщо нам цей фільм жахів?», – написав публіцист.

Ігор Лосєв переконаний: «Поки ворог не пішов з нашої землі, війна в головах українців має максимально активізуватися, без цього не буде перемоги, буде лише гарантована поразка».