Пам’ятник «Лист до Героя» з’явиться біля облдержадміністрації в Полтаві

ПОЛТАВА
20.10.2016, 15:16
Пам’ятник «Лист до Героя» з’явиться біля облдержадміністрації в Полтаві

У голосуванні на кращий проект конкурсу «Територія Майдану» переміг «Лист до Героя».

23 вересня 2016 року розпочалося громадське обговорення конкурсних проектів Всеукраїнського відкритого архітектурно-художнього конкурсу на визначення кращого «Концептуального проекту відкритого громадського простору «Територія Майдану» у м. Полтава».

Конкурс оголошувався з метою визначення кращого концептуального проекту оновлення майдану біля будівлі Полтавської ОДА.

Пам’ятник «Лист до Героя» з’явиться біля облдержадміністрації в Полтаві_1

Пам’ятник «Лист до Героя» з’явиться біля облдержадміністрації в Полтаві_3

Вчора голосування за кращий проект завершилося. Переможцем виявився проект Громадсько-меморіального комплексу «Лист до Героя». Він набрав 689 голосів інтернет-користувачів, окрім цього проводиться паперове голосування.

Офіційне оголошення переможця за підсумками конкурсу відбудеться 28 жовтня.

Кожен охочий мав можливість проголосувати за вподобаний проект на офіційному сайті Управління культури Полтавської ОДА, а також шляхом вкидання бюлетенів до урн у місцях розміщення стендів з проектами. Вони розташовувалися у ТЦ «Екватор», «Конкорд», «Київ», «Злато Місто».


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01