Парки, школи, дитячі майданчики і пісок від молодих активістів.

ПОЛТАВА
26.05.2014, 10:29
Парки, школи, дитячі майданчики і пісок від молодих активістів.

    «Останній бастіон» продовжує розвозити пісок для дітей по дворам і дитячим майданчикам.  

     Минулої п’ятниці ми разом небайдужими активістами розвантажили ще 22 м³ піску. Цього разу ми пройшлись Павленківським парком, дворами поблизу Київського вокзалу та неподалік вулиці Сінної, а також заїхали до школи №38, де нам виразили окрему величезну подяку:

     - Дякуємо за пісок, ми дуже вдячні, адже в ньому якраз була гостра потреба: для занять фізкультурою, для стрибків, та взагалі і для інших потреб. Дуже добре, що навіть в скрутні часи є люди, що здатні допомогти, - говорить Нестеренко Ольга Миколаївна заступники директора з господарської частини ЗОШ №38

     Не встигли ми відвантажити пісок, як до нас вийшла і Ткач Зінаїда Борисівна, заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ №38, що б подякувати за зроблену роботу:

    - Ми дуже раді, що колишні учні нашої школа за допомогою підтримки ГО «Останній Бастіон» забезпечують вкрай необхідними матеріалами, зокрема піском. Ми його використаємо для спортивної площадки і для нашого дитячого табору «Світлячок».

Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11