ПАТ «АвтоКрАЗ» відкинув звинувачення Арсена Авакова

ПОЛТАВА
07.08.2014, 14:06
ПАТ «АвтоКрАЗ» відкинув звинувачення Арсена Авакова

Генеральний директор ПАТ «АвтоКрАЗ» Роман Черняк в ефірі Кремнчуцькому громадському телебаченню відкрито заявив, що підприємства не зірвало жодної угоди.

«Ми не порушили ні на одну копійку, ні на один день, жоден контракт», - відповів він на заяву міністра МВС Арсена Авакова, що на сьогоднішній день ПАТ «АвтоКрАЗ» не справляється із замовленнями, у зв’язку з чим, доведеться закуповувати частину техніки для Нацгвардії у конкурентів.

«Ми розмовляємо з лютого місяця, а тільки в червні ми отримали тільки якісь контракти», - додав Роман Черняк.

За його словами, минулого року "Автокраз" для армії однієї із зарубіжних країн поставив більш 700 автомобілів.

«Наші збройні сили, всі разом узяті, за роки незалежності стільки не закупили. Тому говорити, що хтось не здатний ..... «АвтоКрАЗ» до кінця року може закрити всі потреби армії. «АвтоКрАЗ» в місяць випускає 150 автомобілів», - повідомив генеральний директор. 


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01