Перетворимо аптеки «Полтавафарму» в гастрономи?

ПОЛТАВА
26.04.2017, 13:21
Перетворимо аптеки «Полтавафарму» в гастрономи?

Засоби масової інформації вже писали про те, що голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький імовірно використовує комунальне підприємство облради «Полтавафарм» для свого збагачення, хоча формально нібито відійшов від багатомільйонного бізнесу, який мав до переходу на держслужбу.

Тоді мова йшла про мінеральну воду «Ельза» виробництва ТОВ «Спіко», співвласником якого раніше де-юре був наш Біленький. Поява саме цієї води у мережі аптек «Полтавафарм», тобто, підприємства, безпосередньо підпорядкованого облраді, дозволяє припустити, що де-факто Олександр Юрійович і нині має зиск з підприємства, яке випускає напої в Житомирській області.

Після скандалу вода «Ельза», через яку Біленького неодноразово тролили в соцмережах, і далі продається в аптеках «Полтавафарму».

Перетворимо аптеки «Полтавафарму» в гастрономи?_1

Щойно надійшла інформація про те, що в «Полтавафарм» завезли велику партію нової продукції ТОВ «Спіко» - лимонад. Тільки завдяки ГО «Останній бастіон» поки що вона не з‘явилася в продажу.

Через «апетити» О.Біленького незабаром комунальні аптеки можуть перетворитися в звичайні гастрономи, де продається не лише мінвода, лимонад, а й кока-кола, ковбаса і консерви… Є вірогідність, що в аптеки незабаром надійде "лікувальна" цегла з цегельних заводів Олександра Юрійовича.


Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06