Перша ліга: битва лідерів у Полтаві, битва аутсайдерів у Миколаєві

ПОЛТАВА
14.08.2017, 12:50

Сьогодні вступають у боротьбу за 3 очки команди Першої ліги. У 6 турі «Полтава» зіграє в матчі лідерів проти київського «Арсеналу», а «Кремінь» спробує в гостях переграти аутсайдерів із «Миколаєва».

14 серпня 2017 рік. 18:00. м.Полтава. Стадіон «Локомотив»

«Полтава» - «Арсенал-Київ»

Арбітр – Юрій Грисьо (Львів)

Дискваліфіковані: немає-немає

Трансляція:

Матч двох лідерів буде центральним у турі – «Арсенал» та «Полтава» розділяють перше місце, будучи рівними за очками (за додатковими показниками перевага у киян).

Нагадаємо, обидві команди ще не програвали у чемпіонаті цього сезону. «Полтава» в минулому турі здолала в гостях «Жемчужину», а «Арсенал» завдав поразки гостям із Луцька. При цьому «Полтава» виграла обидва домашніх матчі, а «Арсенал» – виїзні.

Цікаво, що в минулому сезоні суперники обмінялися мінімальними виїзними перемогами. Тож їхнє протистояння цього разу буде проходити під знаком особливої принциповості.

14 серпня 2017 рік. 19:00. м.Миколаїв. Центральний стадіон

«Миколаїв» - «Кремінь»

Арбітр – Віктор Арановський (Київ)

Дискваліфіковані: немає-немає

Трансляція XSPORT

Миколаївська команда виграла вже три матчі поспіль, зробивши таким чином суттєвий крок вперед у турнірній таблиці. А от кременчуцька команда, навпаки, відчуває труднощі з адаптацією на новому рівні. Вона зазнала двох розгромних поразок поспіль від «Колоса» та «Оболоні-Бровар».

З 1963 року команди Миколаєва та Кременчука провели між собою 23 матчі, останні за часом – у плей-оф літа 2015 року. Тоді МФК «Миколаїв» здолав у двохматчевій серії кременчужців (0:0, 1:0) і зберіг свою першолігову прописку.

Нині ж протистояння буде цікавим не лише через значну турнірну важливість, а й через численні кадрові перетини. Той же Ваге Саркісян ще недавно грав за миколаївців, тож постарається гідно провести першу зустріч проти недавніх одноклубників.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27