Перша ліга: «Полтава», «Гірник-Спорт» та «Кремінь» поборються за 3 очки в черговому турі

ПОЛТАВА
19.08.2017, 12:12
Перша ліга: «Полтава», «Гірник-Спорт» та «Кремінь» поборються за 3 очки в черговому турі

Тріо клубів із Полтавщини сьогодні вступають у боротьбу за підвищення в «турнірці» у Першій лізі ПФЛ.

19 серпня 2017 року. 17:00. м. Одеса. Стадіон «Спартак»

«Жемчужина» (Одеса) - «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів).

Останні два домашні матчі «Жемчужина» програла з рахунком – 0:1. Також одеситам у цій грі не допоможуть викликані викликаний у студентську збірну України: Василь Курко та Євгеній Потароченко. «Гірник-Спорт» взагалі у цьому матчі планує перервати свою чотирьох матчеву серію з поразок, можливо штраф від президента клубу та декілька відрахованих футболістів їм у цьому допоможуть.

До слова, серед тих, хто може дебютувати за горішньоплавневців – центральний півзахисник Юрій Батюшин та форвард Костянтин Черній. У цьому спостерігається системність роботи тренерського штабу, адже замінили вони якраз колег за амплуа, що вибули зі складу спортивних гірників.

Перше протистояння суперників не стане зовсім відкриттям – обидві команди заочно стежать одне за одним, а той же Дмитро Клімаков, який раніше успішно виступав за «Гірник-Спорт», може багато розповісти господарям про стиль та особливість суперників.

«Жемчужина» не знає перемог останні два тури, а вдома не виграє з самого початку чемпіонату. «Гірник-Спорт» зазнав четвертої поспіль поразки, у тому числі має досвід невдалих виїздів на Одещину і в цьому сезоні. Ясна річ, мотивація обох команд буде зашкалювати…

Перша ліга: «Полтава», «Гірник-Спорт» та «Кремінь» поборються за 3 очки в черговому турі_1

19 серпня 2017 року. 18:00. м. Черкаси. Стадіон «Центральний»

«Черкаський Дніпро» (Черкаси) – ФК «Полтава»

Арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород).

У Черкасах фанати з нетерпінням очікують цікавого матчу. В гості їде один із лідерів – ФК «Полтава» минулого туру зазнала прикрої домашньої поразки від «Арсеналу», проте за очками все ще може замахнутися на більше, тож явно збирається дати бій дніпрянам.

Черкаська команда минулого туру ледве не відіграла три м’ячі в Луцьку, однак все ж програла «Волині», для якої це був перший виграш у сезоні. Тепер після 5-ти поспіль поразок дніпрянська команда мусить реабілітуватися перед своїми фанами, бо інакше ризикує опуститися на останнє місце.

Додасть наснаги господарям нова форма – з клубним гербом і традиційним гарним елементом вишиванки. А також численні кадрові перетини із суперниками. В тому числі, вперше проти рідної команди зіграє Олександр Ковпак, який покинув її якраз влітку.

Перша ліга: «Полтава», «Гірник-Спорт» та «Кремінь» поборються за 3 очки в черговому турі_3

19 серпня 2017 року. 18:00. м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена» імені Олега Бабаєва

«Кремінь» (Кременчук) – «Інгулець» (Петрове)

Арбітр: Олександр Солов’ян (Київ).

Пряма трансляція XSPORT

У Кременчуці на штучному полі зіграють аутсайдер турніру з одним із фаворитів. Досить несподівано «Кремінь» опустився на дно турнірної таблиці. Команда зазнала трьох поразок поспіль із загальним рахунком 1:9, у минулому турі поступившись у Миколаєві.

А своїм фанам «Кремінь» взагалі завинив – вдома він програв усі матчі сезону. Чомусь вийшло так…

«Інгулець», навпаки, окрім програшу в Києві від «Арсеналу», поразок не знає. В минулому турі він здолав дома ПФК «Суми». До того ж, у господарів не буде переваги покриття – ФК «Інгулець» має потужну інфраструктуру, в тому числі – й власне поле зі штучним покриттям.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23