Перша ліга: «Полтава» оступилася в боротьбі за 1 місце, «Кремінь» знову програв

ПОЛТАВА
15.08.2017, 08:53
Перша ліга: «Полтава» оступилася в боротьбі за 1 місце, «Кремінь» знову програв

У центральному матчі 6 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги «Арсенал-Київ» у виїзному матчі здобув перемогу над ФК «Полтава». Тим самим, «каноніри» стали безумовний лідером Першої ліги станом на 6 тур. У той час, як «Кремінь» у Миколаєві програв однойменному клубові, пропустивши 2 голи.

«Полтава» 0:1 «Арсенал»
Гол:
Семчук, 68.

ФК «Полтава»: Кучинський, Ковтун, Парамонов, Кушніренко, Крапивний, Покотилюк, Савін, Насібулін, Трояновський, Іванов, Дегтярьов.
Запасні: Кринський, Бородай, Голіков, Недоля, Олійник, Савченко, Ковпак.
Головний тренер: Анатолій Безсмертний

ФК «Арсенал-Київ»: Сітало, Майданевич, Зозуля, Деркач, Насімі, Домбровський, Старгородський, Кизилатеш, Семенюк, Семчук, Батальський.
Запасні: Іванов, Шевченко, Вечтомов, Васильєв, Боровець, Черненко, Пилипенко.
Головний тренер: Сергій Литовченко.

Перша ліга: «Полтава» оступилася в боротьбі за 1 місце, «Кремінь» знову програв_1

Єдиним голом у матчі стало взяття воріт Семчуком, якийзаробив перший з кількох кутових, і після однієї з подач Батальський продовжив подачу на дальню штангу, де той же Семчук головою в падінні забив м'яч у ворота – 0:1. В останніх трьох турах у нього вже 2 голи і 2 ассисти.

Наступний поєдинок «Полтава» проведе на виїзді проти «Черкаського Дніпра»

Кременчуцький Кремінь в шостому турі чемпіонату України в першій лізі, поступився на виїзді МФК Миколаєву з рахунком 2:0. Перший гол гості забили самі собі, на 13 хвилині поєдинку Кравчук намагаючись вибити м’яч зрізав його у власні ворота.

Під кінець першого тайму господарі забили вдруге, відзначився Сікорський. У кременчужан був цілий тайм щоб виправити ситуацію, але рахунок залишився не змінним.

Після поразки Кремінь опустився на останню сходинку у турнірній таблиці, в наступному турі команда Сергія Ященка вдома прийме Інгулець.

Перша ліга: «Полтава» оступилася в боротьбі за 1 місце, «Кремінь» знову програв_3

«Миколаїв» 2:0 «Кремінь»
Голи: Кравчук, 13 (аг), Сікорський, 45.

«Миколаїв»:Важинський,Алексанов, Попов (Герасимець 74 ), Цебро, Гаврилюк, Момот (Чучман 65 ), Яворський, Ковальов, Лучик, Сікорський (Шарабура83 ), Рогозинський.Запасні: Майборода, Безсалов, Берко, Назаренко.
Головний тренер: Руслан Забранський

«Кремінь»: Завгородній, Ченбай, Квачов (Прошенко 71), Кравчук (Бичков 46), Горват, Піскун, Богданов (Тимченко 46), Тертишний, Степанчук, Боровський (В.Олейник 61), Янаков (Авраменко 78).
Запасні: Онопко, Ходуля.
Головний тренер: Сергій Ященко

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00