Перший КрАЗ «Кугуар» відправили в зону АТО

ПОЛТАВА
08.08.2014, 13:33
Перший КрАЗ «Кугуар» відправили в зону АТО

Сьогодні перша бронемашина «Кугуар» виробництва Кременчуцького автозаводу надійшла на озброєння Нацгвардії і вже знаходиться в зоні АТО.

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі народний депутат Олександр Бригинець.

«Кугуар- наш український міні-БТР, що виробляється Кразом на базі Тойота. Гарно броньований, восьмимістний, з кондишном і підігрівом підлоги. Для стрімких рейдів і розвідки - ідеально, бо бетери в цій війні занеповороткі, хоч і мають свої переваги» - зазначив Бригинець.

У повідомленні він також вказав, що радник голови МВС Зорян Шкіряк обговорює з керівництвом Нацгвардії, коли слідом за першим «Кугуаром» поставлять інші.

Крім того, нардеп поділився враженнями від користування «Кугуаром».

«Управління КУГУАРОМ таке саме, як і управління будь-яким джипом Тойота. Водію дуже комфортно, хоча обзор дороги трошки ускладнений . Але якщо порівняти із БТРом, то КУГУАР – просто санаторій» - розповів високопосадовець.

Нагадаємо, що Міністерство внутрішніх справ України замовило у ПАТ «АвтоКрАЗ» автомобілів на суму 361 мільйон гривень. Серед замовленої техніки – 20 бронемашин «Кугуар».


Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23