Петиції полтавця про перевибори мера та депутатів визнали незаконними

ПОЛТАВА
19.05.2017, 12:47
Петиції полтавця про перевибори мера та депутатів визнали незаконними

Під час чергової комісії з питань місцевого самоврядування народні обранці не підтримали ініціативу полтавця Володимира Романенка, який створив петицію із вимогою про перевибори міського голови та депутатського корпусу міськради. Автору петиції роз’яснять, що питання перевиборів не вирішується міською радою на підставі петиції.

Начальник юридичного управління міськвиконкому Інна Сорока зазначила, що це не є в межах повноважень ради, оскільки прийняття такого рішення через петицію не передбачене законодавством. Присутні депутати проголосували за відмову в публікації, один утримався.

У зв’язку з невідповідністю вимогам «Порядку розгляду електронних петицій», управлінню звернень громадян доручили підготувати відповідь ініціатору вищезазначених петицій щодо неможливості їх розміщення на офіційному сайті міської ради.

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27