Петро Порошенко перевів 29 суддів з Полтавщини

ПОЛТАВА
01.10.2018, 11:24
Петро Порошенко перевів 29 суддів з Полтавщини

В Україні триває процес реорганізації судів. 28 вересня Президент Петро Порошенко підписав кілька спеціальних указів про переведення суддів. Двома з них (№294/2018 та №297/2018) Президент перевів 29 суддів з Полтавщини.

З тексту указу №294/2018 стало відомо про призначення судді Котелевського районного суду Полтавської області Мальцева Сергія Олексійовича на посаду судді Червонозаводського районного суду міста Харкова та судді Октябрського районного суду міста Полтави Гальонкіної Юлії Сергіївни на посаду судді Дарницького районного суду міста Києва. А суддю Гребінківського районного суду Полтавської області Шевченко Віру Миколаївну на посаду судді Дніпровського районного суду міста Києва. Зазначимо, вони займатимуть ці посади на тимчасовій основі.

Також, іншим наказом було безстроково переведено 26 суддів апеляційного суду Полтавської області на роботу на посади суддів Полтавського апеляційного суду:

Абрамова Петра Станіславовича,

Бондаревську Світлану Михайлівну,

Бутенко Світлану Борисівну,

Гальонкіна Сергія Анатолійовича,

Герасименко Вікторію Миколаївну,

Гонтар Аллу Анатоліївну,

Дорош Аллу Іванівну,

Дряницю Юрія Володимировича,

Захожая Олександра Івановича,

Карпушина Григорія Леонідовича,

Корсун Оксану Миколаївну,

Костенка Володимира Григоровича,

Кривчун Тамару Олексіївну,

Кузнєцову Олену Юріївну,

Лобова Олександра Анатолійовича,

Нізельковську Ліліану Валентинівну,

Обідіну Олену Іванівну,

Одринську Тетяну Володимирівну,

Панченка Олександра Олександровича,

Пилипчук Лідію Іванівну,

Пікуля Володимира Павловича,

Прядкіну Ольгу Валентинівну,

Рябішина Андрія Олександровича,

Триголова Вадима Миколайовича,

Хіль Ларису Миколаївну,

Чумак Олену Вікторівну.

Читайте також:
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
16 квітня, 15:45