Під час обстрілу інкасаторського автомобіля загинуло 2 працівника Державної служби охорони та 2 інкасатори банку

ПОЛТАВА
30.10.2014, 08:54
Під час обстрілу інкасаторського автомобіля загинуло 2 працівника Державної служби охорони та 2 інкасатори банку

У результаті виїзду на місце трагедії, де розстріляли інкасаторський автомобіль, міліціонери виявили три обгорілі тіла в машині та одне біля водійських дверей. Серед загиблих 2 працівники ДСО та 2 інкасатори банку.

Повідомили на сайті видання «РБК Україна» з посиланням на УМВС України в Дніпропетровській області.

Також при обстеженні на кузові автівки встановлені багаточисленні механічні пошкодження, які характерні для вистрілів із гранатомета. Сейф у вантажному відсіку машини був відкритий, грошей в ньому не було. Наразі сума збитку встановлюється.

За словами прес-служби відомства, на території Дніпропетровської та Полтавської областей введено план «Сирена». Вживаються заходи щодо встановлення обставин злочину та затримання нападників.

Нагадаємо, що сьогодні вночі в Кобеляцькому районі невідомі розстріляли інкасаторську машину з гранатомету. Чотири людини на місці трагедії загинули.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01