Під каблуком: начальник полтавської поліції Бех списав великі статки на дружину і її багатого батька

ПОЛТАВА
09.06.2017, 07:11
Під каблуком: начальник полтавської поліції Бех списав великі статки на дружину і її багатого батька

Начальник ГУНП у Полтавській області Олег Бех задекларував 45 тис. доларів та півмільйона гривень готівки. До всього дорогі годинники, раритет, елітні авто. Вся готівка належить дружині керівника поліції Полтавській області — Катерині Щербатюк. При тому, що в 2015 році вона, згідно з декларацією, не отримувала дохід, повідомляє «Полтавщина», проаналізувавши е-декларацію головного поліцая області.

Олег Бех і його дружина

Начальник ГУНП в Полтавській області Олег Бех подав електронну декларацію, де вказав свої доходи за 2015 рік та майно, яке належить його родині. Як і у більшості декларацій чиновників, виявилось, що більшість коштовних речей перебуває у власності дружини декларанта.

В ТЕМУ: Безробітна дружина начальника управління ГУНП в Полтавській області придбала квартиру в елітній новобудові в Києві

Загалом у дружини начальника поліції Полтавщини накопичилося 460 тисяч гривень та 45 тисяч доларів готівкою. За сьогоднішнім курсом, це близько 1,2 мільйона гривень. Також в її власності: автомобілі Mini Cooper та BMW X5, 2010 року випуску, антикваріат, ювелірні вироби та годинник марки «Rolex», придбаний ще в 2011 році. Вартість всього цього майна в декларації не вказана.

Олег Бех, в свою чергу, має в розпорядженні годинник марки «Breguet» та колекцію монет, також без зазначеної вартості.

З електронної декларації стало відомо, що всі три квартири, вказані головним поліцейським Полтавської області у березневій декларації, знаходяться у Києві. Земельна ж ділянка, площею 19 тисяч м², розташована у передмісті столиці.

Задекларована заробітна плата Олега Беха за 2015 рік — 120649 грн, тобто близько 10 тисяч гривень на місяць. Доходи дружини начальника поліції Полтавщини в декларації не вказані.

Начальник поліції Полтавщини пояснив великі статки своєї дружини тим, що вона працює у банківський сфері і в неї багатий батько.

«ОБ» писав, як керівництво полтавської поліції та прокуратури збагачується на кришуванні крадіїв надр і газоконденсату. Через розслідування щодо причетності правоохоронців до розкрадання надр на видання та головного редактора Геннадія Сікалова почався тиск із боку силових структур. Позавчора йому вручили підозру.  

БІЛЬШЕ: Керівництво полтавської прокуратури і Нацполіції покривають розкрадання піску

На «Останній Бастіон» здійснюється тиск через розслідування злочинів Нацполіції і прокуратури Полтавщини


Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35