Під Полтавою рух дорогою Київ-Харків відкритий

ПОЛТАВА
19.09.2018, 17:09
Під Полтавою рух дорогою  Київ-Харків відкритий

Із 09:20 у селі Супрунівка Полтавського району 50 власників транспортних засобів, шляхом перекриття дорожнього руху на 333 км автомобільної дороги «Київ-Харків», вимагали від влади вирішення ряду питань.

За інформацією заступника начальника поліції Полтавщини Дениса Захарченка, який особисто спілкувався із учасниками акції, останні вимагали від органів влади якісного ремонту доріг, встановлення комплексів вагового контролю для великогабаритних автомобілів та вирішення проблеми з розмитненням транспортних засобів.

За даними управління превентивної діяльності, станом на 14:55 акцію завершено, рух на цій ділянці автодороги відновлено.

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23