Під Полтавою вандали пошкодили вагони КВБЗ, відправлені в Київ

ПОЛТАВА
09.07.2014, 13:13
Під Полтавою вандали пошкодили вагони  КВБЗ, відправлені в Київ

8 липня близько 22 години недалеко від станції Полтава-Південна, у районі села Терешки, вандали здійснили хуліганський напад на електровоз і поїзд метро Крюківського вагонобудівельного заводу, який переправляли у Київ після модернізації.

Про це повідомили на сайті ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

«Каменем розбили переднє скло електровозу. Розбиті також вікна у першому та п’ятому вагонах метро з лівої сторони. У результаті пошкоджені й деформовані бокові стінки вагонів. Заподіяний значний матеріальний збиток. Ця ситуація могла закінчитися аварією на залізній дорозі, травмами для машиніста та осіб, які супроводжували поїзд. Тепер вагони метро необхідно ремонтувати, що може порушити графік їх здачі у визначені договором терміни», - інформує прес-служба КВБЗ.

За даними виробника це не перший подібний випадок. Два роки тому на цьому самому місці був пошкоджений пасажирський поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

Президент ПАТ «КВБЗ» Володимир Приходько звернувся до обласної влади та правоохоронних органів з проханням розібратися з цією ситуацією, знайти злодіїв і притягти їх до відповідальності з відшкодуванням КВБЗ матеріальних втрат.

Нагадаємо, що КВБЗ у партнерстві з японською компанією ITOCHU Corporation проводить комплексну модернізацію 95 вагонів Київського метрополітену.


Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18