Підпалювач дитячої бібліотеки продовжує шкідництво: відмовився передавати армії техніку на мобілізацію

ПОЛТАВА
12.02.2015, 13:23
Підпалювач дитячої бібліотеки продовжує шкідництво: відмовився передавати армії техніку на мобілізацію

Шість полтавських підприємств відмовилися надавати техніку військовим.

Згідно даних що оприлюднила Полтавська обласна рада на даний час є випадки відкритої відмови підприємств від виконання військово-транспортного обов’язку, а саме:

1. ПП «Альфа-Капітал» Полтавський район – керівник Павлюченко О.;

2. ТОВ «АС Транс Груп» м. Полтава - керівник Носатченко А.;

3. ТОВ «Дукла» м. Полтава – керівник Понамарьов О.;

4. ТОВ «Агросервіс» Лохвицький район – керівник ШапошникВ.;

5. ФГ «Сіріус» Чутівський район – керівник Мельничук Д.;

6. ФГ «Дорошко» Чутівський район – керівник Дорошко В.

Як відомо, керманич «Альфа-Капіталу», фірми, що фігурує в переліку, Олександр Павлюченко називався ЗМІ найбільш зацікавленою особою в підпалі Полтавської обласної дитячої бібліотеки 2005 року, адже претендував на будівлю в центрі міста, яку та займала. Але слідство щодо причетності так і не було доведене до завершення. Також Павлюченко неодноразово фігурував у розслідуваннях про розкрадання газоліну, які також закінчилися нічим. З нових «здобутків» Павлюченка – внесення застави за впійманого на хабарі начальника обласної ДАІ Блажівського.


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00