Пірати 21-го століття

ПОЛТАВА
02.08.2018, 21:13
Пірати 21-го століття

01.03.2018 року, Останній Бастіон опублікував результати журналістського розслідування під назвою: Несподіване продовження: Фейкові новини від фейкових ГО. У якому, зокрема, надав докази створення псевдо ГО для впливу на неосвічених людей та маніпуляцій суспільною думкою.

Зв’язок між основними гілками фейкових ГО, та їх видимими кураторами, очевидний.

31.07.2018 року банда озброєних тітушок, які назвалися «азов», рейдерським шляхом захопила ТОВ НВП «Яциново-Слобідський кар’єр піску», та заблокувала його роботу.

Пірати 21-го століття_1

За три тижні до захоплення три «бойовики» вказаного підрозділу (з їх слів), побили на території підприємства працівника підприємства Озірного Матвія, відомості про що були внесені до ЄРДР.

Зважаючи на повну бездіяльність поліції у розслідуванні побиття співробітника підприємства, банда монголо - татарських завойовників вирушила у новий похід, і, на сьогоднішній день, рейдерським шляхом намагається заволодіти вказаним підприємством.

Усе укладалося у типовий рейдерський захват підприємства штурмовиками «азову», яких у зведеннях МВС України рахунок йде на сотні, а можливо, і тисячі, якби не...

Якби дешеві і продажні представники однієї з найдавніших професій, афільовані з головою Полтавської ОДА Головком, Біленьким, Кармазіним, не почали публікувати, безумовно, на правах реклами, фейкові новини.

Редакція Останнього Бастіону має у своєму розпорядженні розцінки на замовні матеріали Полтавських ЗМІ, які ми подаємо нижче:

У цій череді нас абсолютно не цікавить інформаційне поле проплачених ЗМІ, на кшталт полтавщини, створене для маніпуляцій суспільною думкою. Нас зацікавили інші.

ГО «Громадське об`єднання Полтава», колишній консультант Біленького, який, разом з іще одним активістом Валерієм Прядко, довів Полтавське обласне комунальне підприємство «Полтавафарм» до фактичного банкрутства. (Більше: «Обхитрити» закон для наживи на пенсіонерах, або навіщо НЕпростому депутату Прядку «Полтавафарм»?)

До сьогоднішнього дня мета захоплення кар’єру була незрозуміла. Людина, яка хоч трохи знає аз буку, та яка, хоч трохи, вміє читати по буковам, повинна усвідомлювати безперспективність рейдерського захоплення. Що ж тоді виступало рушійною силою, здатною перемістити з Харкова до Полтави банду монголо - татарських євробляхерів кількістю понад 60 голів, та ще й разом із їх залізними євробля шними кіньми?

Подобова зарплата цих «патріотичних» гастролерів коливається у розмірі 100 доларів США на одну голову, плюс їх утримання. 6000 тис. доларів за добу, 18000 тис. доларів - за три доби. «Концерт» іще не закінчений, і ще не вечір. 18000 множимо на 27.1 (офіційний курс), отримуємо 487 800 гривен на сьогоднішній день.

Приплюсовуємо продажні фейкові інформаційні дошки, плюсуємо послуги (за бездіяльність) «реформованої» поліції, і виходимо на непогану таку цифру у понад 1 мільйон гривен.

Звідки гроші, ми вам скажемо. Вкрадені з ваших кишень різними Штрикулями, Гуржіями, Сігиками, Долбанами, Головками, Прядками, та іншими. (Більше: Розпил бюджету: майстер-клас від представників Полтавської обласної ради)

Про що найбільше, останнім часом, говорить і пише безграмотний Тимофій Голбан, власник, разом з дружиною, криптовалютних гаманців, набитих біткоінами, та іншими забавками для мало освічених людей? (Більше: Талановиті та заможні чиновники при Полтавській ОДА)

Про об’їзну дорогу. Будівництво якої потребуватиме мільйонів тонн будматеріалів.

Офіційних кар’єрів з такими запасами два.

Один, ТОВ НВП « Яциново - Слобідський кар’єр піску», - на сьогоднішній день захоплений бойовиками азову. Другий - афільований із Головком через його сина.

Загадка для вар’ятів, - яка мета захоплення кар’єру, який пропонує ціни на межі із собівартістю?

Нагадаємо, що згідно Ухвали Соломянського суду міста Києва, посадові особи НАБУ зобов’язані внести до ЄРДР відомості про вчинене кримінальне правопорушення Головою Полтавської ОДА Головком, та іншими посадовими особами за ч.5 ст. 191

Логіка подальших подій легко прогнозована. (Більше: Солом'янський суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження проти Головка)

Тепер відносно замовних та проплачених фейків, розповсюджених на платній основі, відносно лідера ГО Останній Бастіон у Полтавських ЗМІ.

Пірати 21-го століття_3

1. У листопаді 2008 року ВАТ «Полтавське» звернулося до Господарського суду Полтавської області із заявою про банкрутство ВАТ « Яциново-Слобідський кар’єр піску», посилаючись на те, що безспірні вимоги кредитора до боржника складають 9 445 339,04 грн., що підтверджується рішенням господарського суду Полтавської області від 06 квітня 2007 року у справі 5/615 та наказом господарського суду Полтавської області N 5/615 від 21.02. 2008 року.

Розпорядженням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 237/ 1-КФ -С - А від 30.08. 2016 року скасовано реєстрацію випуску акцій ВАТ «Яциново-Слобідський кар’єр піску» та анульовано свідоцтво про реєстрацію випуску акцій даного товариства.

Як свідчать матеріали справи, рішенням комітету кредиторів від 05.07.2016 року звіт ліквідатора схвалений кредиторами, визнано дії ліквідатора боржника такими, що відповідають вимогам Закону про банкрутство.

Наказом Державної служби геології та надр України від 21.03.2016 року анульовано спеціальний дозвіл на користування надрами.

2. Депутат сільської ради Верещака, разом зі своєю дружиною, не були власниками кар’єру піску, оскільки володіння 40 відсотками акцій не дає права володіння.

3. 18 червня 2014 року ТОВ «Полтава - Маяк» продав, згідно договору купівлі - продажу об’єкта рухомого майна, землесосну установку ЗРС-Г ( у комплекті), і, на сьогоднішній день, не має до неї жодного відношення.

4. Як зазначив Верещака, член земельної комісії сільської ради, у ВАТ «Яциново-Слобідський кар’єр піску» є діючий, до 2020 року, договір аренди земельної ділянки.

У ТОВ НВП «Яциново-Слобідський кар’єр піску», є погоджений Полтавською ОДА діючий договір субаренди вказаної земельної ділянки.

5. До екскаваторів, працюючих на виробництві, ні верещака, ні ліквідований ВАТ «Яциново- Слобідський кар’єр піску» жодного відношення не мають.

6. Відносно імовірного вбивства Верещакою та його спільниками бульдозериста на кар’єрі, з метою запобіганню викриттю злочинів, кримінальна справа за дивних обставин закрита Полтавським РВВС.

7. За отримання погодження розробленого, пройшовшого експертизу, проекту гірничого відводу представники обласної ради захотіли хабаря. ТОВ НВП їм у цій забаганці відмовило. Запропонували льодяники. Від Рошена.

8. Відносно сплати податків краще відповість податкова.

Копії документів ми надаємо, бажаючі можуть з ними ознайомитися.

Відносно розбитих доріг. З 2011 року до 2017 року окрім Сікалова і Ландаря ніхто дороги у Кротенках і Яциновій Слобідці не робив. Цього року власними коштами ТОВ НВП здійснено капітальний ремонт від автошляху Полтава-Гадяч, до кафе «Переправа».

Мусимо зазначити, що ні атаки сотень поліцейських, ні атаки бандитських угрупувань, ні проплачені головками фейкові новини не здатні змусити нас замовчати.

Україна потребує Правди і Справедливості.

Останній Бастіон


Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23