Піротехнічний загін ліквідував бойовий снаряд на Полтавщині, — ГУ ДСНС

ПОЛТАВА
03.10.2019, 06:36
Піротехнічний загін ліквідував бойовий снаряд на Полтавщині, — ГУ ДСНС

У середу, 2 жовтня, на околиці села Піщане Кременчуцького району місцевими мешканцями було виявлено артилерійський снаряд 152 мм часів Другої світової війни. На місце було викликано рятувальників.

Про це звітують в Головному Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій Полтавщини. Зазначається, що прибулий піротехнічний загін обмежив доступ до території, де було знайдено вибухонебезпечний предмет, а сам артснаряд згодом було знищено.

Надзвичайники звертаються до мешканців Полтавщини з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з подібними предметами! Категорично забороняється торкатися, пересувати, накривати чи намагатися самостійно знешкоджувати знахідку.

Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54