​Пирятинська влада каратиме за самочинне спалення листя

ПОЛТАВА
17.09.2019, 06:08
​Пирятинська влада каратиме за самочинне спалення листя

Цього тижня виконавчим комітетом Пирятинської міської ради санкціоновано рейди з метою виявленню порушників, які спалюють листя.

Відповідну інформацію оприлюднено на сайті відомства. До комісії, яка об'їжджає місто і виявляє порушників входять як спеціалістів міськради, так і надзвичайників, правоохоронці та громадські активісти.

Під час рейду комісією було виявлено 6 порушників, які спалювали опале листя та залишки рослинності. Співробітники поліції у присутності спеціалістів міськради та надзвичайників письмово попередили громадян та зобов’язали загасити вогнище.

Пирятинська влада звертається до містян, наголошуючи, що до осіб, які спалюватимуть листя, буде вжито міри адміністративного впливу. Подібні рейди з виявлення порушників будуть здійснюватися і надалі.

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18