Письменниця Ріттер презентувала Книгу про традиції вірмен ХІХ ст.

ПОЛТАВА
23.03.2017, 12:40
Письменниця Ріттер презентувала Книгу про традиції вірмен ХІХ ст.

У прес-центрі Полтавської галереї мистецтв імені Миколи Ярошенка відбулась презентація книги Венери Ріттер «Сімейні цінності і традиції. Їх вплив на життя кожного з нас».

У книзі показані основні традиції вірменського народу ХІХ століття, а також проілюстровані сучасні вірменські звичаї, які розкриваються в поєднанні з українськими традиціями.

На думку авторки, мета видання – пробудження усвідомлення себе частиною роду. Особливу увагу Ріттер приділяє вихованню дітей у сім'ях, підкреслює, що сімейні цінності значною мірою впливають на формування психології особистості.

Письменниця Ріттер презентувала Книгу про традиції вірмен ХІХ ст._1

Також у виданні зроблений особливий акцент на відносинах між батьками і дітьми, беззастережній повазі до старшого покоління. До заходу долучилося чимало представників вірменської діаспори в Полтаві.

Письменниця Ріттер презентувала Книгу про традиції вірмен ХІХ ст._3

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27