Півтисячі осіб вийшли на «Олімпійський день» у Полтаві

ПОЛТАВА
24.06.2016, 09:37
Півтисячі осіб вийшли на «Олімпійський день» у Полтаві

У Полтаві відбулося традиційне свято «Олімпійський день», присвячене до Дня заснування Національного Олімпійського комітету України.

Захід проходив біля стадіону «Ворскла». Взяти участь міг кожний охочий, попередньо зареєструвавшись.

Півтисячі осіб вийшли на «Олімпійський день» у Полтаві_1

Півтисячі осіб вийшли на «Олімпійський день» у Полтаві_3

Півтисячі осіб вийшли на «Олімпійський день» у Полтаві_5

Таке свято відбувається сьогодні по всій Україні, розповів Голова обласного відділення Олімпійського комітету Олександр Удовіченко.

Півтисячі осіб вийшли на «Олімпійський день» у Полтаві_7

– Ми проводимо традиційний Олімпійський день. Він відбувається у всіх регіонах України. Щорічно свято збирає багато учасників. У минулому році їх було більше тисячі. Думаю, сьогодні участь візьмуть не менша кількість юних спортсменів, – Удовіченко.

Гаслом свята організатори цьогоріч обрали «Рухайся, навчайся, пізнавай». Тому до олімпійської програми залучили конкурс малюнків і дитячу велогонку.

Дітей на заході вітали та нагороджували титуловані спортсмени. Світлана Копчикова, полтавська плавчиня, учасниця XXIV Олімпійських Ігор в Сеулі 1988 року наголосила на важливості популяризації спорту та побажала учасникам змагань удачі:

Півтисячі осіб вийшли на «Олімпійський день» у Полтаві_9

– Цей захід – пропаганда здорового способу життя, щоб діти займалися спортом. Сьогоднішнім спортсменам бажаю удачі, успіху, везіння та перемоги, – Копчикова.

Після проведення змагань усі учасники отримали символічні значки. Переможців нагородили дипломами та медалями. Усього до свята долучилися близька 500 осіб. 

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45