Подвійне вбивство у Миргороді

ПОЛТАВА
14.04.2014, 10:39
Подвійне вбивство у Миргороді

У курортному місті двоє 17 -річних хлопців за одну ніч убили двох і важко поранили ще однієї людини. 12 квітня, о 3 годині ночі диспетчер швидкої медичної допомоги повідомив співробітникам Миргородського міського відділення міліції про те , що по вулиці Довгий Озеро , біля магазину «Острівець» , з важкою травмою голови виявлено 37 -річного жителя міста Полтава. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер у кареті швидкої під час транспортування до місцевої лікарні.

 У той час , коли слідчі і оперативники працювали на місці події і відпрацьовували всі версії вбивства , до службового автомобіля підбіг 24 -річний чоловік із закривавленим обличчям і повідомив , що тільки що невідомі молоді люди викрали його « ВАЗ - 2109» з позначкою «таксі » . Потерпілий пояснив , що як тільки він рушив - зловмисники напали на нього , вдаривши по голові гострим кінцем викрутки. На щастя , йому вдалося раптово зупинити машину , вискочити з салону і втекти. А на викраденому таксі далі поїхали самі нападники . 

Отримавши інформацію від пораненого таксиста , оперативники кинулися наздоганяти правопорушників . В кінці вулиці правоохоронці побачили викрадений автомобіль , який набирав швидкість , прямуючи на виїзд з міста. Помітивши « на хвості » працівників міліції , зловмисники зупинили викрадену машину і кинулися навтьоки. Один із зловмисників оперативникам вдалося затримати відразу. Його правоохоронці доставили у відділення міліції для дачі свідчень. Незабаром був затриманий і спільник . 

Вже через короткий проміжок часу в міліцію знову надійшла страшна звістка . Бездиханне тіло 44 - річного чоловіка виявив місцевий житель в недобудованому будинку по вулиці Комарова , 3 . Допитавши 17 - річного нападника на таксиста , працівникам карного розшуку вдалося відтворити картину всіх трьох злочинів . 

Як повідомили в прес -службі УМВС України в Полтавській області , двоє 17 - річних хлопців , будучи в стані алкогольного сп'яніння вбили 44 -річного чоловіка , після чого вирішили виїхати з міста. Щоб роздобути грошей на дорогу , зловмисники вирішили пограбувати першого зустрічного і виявили 37 -річного миргородці , який йшов по вулиці повз них . Один з нападників підбіг до чоловіка ззаду , збив з ніг , а інший почав бити каменем по голові , поки не переконався , що людина померла . Пошукавши по кишенях убитого нападники нічого цінного не знайшли. Тоді вони вирішили напасти на таксиста , який в цей час знаходився неподалік від місця скоєння другого вбивства. Можливо , його чекала та ж доля , що і двох попередніх жертв . На щастя , чоловікові вдалося втекти. 

Зараз за даними фактами в Миргородському міськвідділі відкриті кримінальні виробництва за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) і частини 3 статті 289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) . Санкція даних статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00