Полеглих на Донбасі захисників України вшанували у Пирятині

ПОЛТАВА
18.09.2019, 09:13
Полеглих на Донбасі захисників України вшанували у Пирятині

У середу, 18 вересня, на фасаді Пирятинської загальноосвітньої школи №4 встановили пам'ятні таблички полеглим учасникам бойових дій на Сході України, уродженцям Пирятина — Івану Олійнику і Олександру Шляхтичу.

Про це звітує сайт Пирятинської міської ради. Зазначається, що воїни були випускникам цієї школи, які загинули від регулярної російської армії на Донбасі у серпня 2014 року.

Згодом у приміщені освітнього закладу відбувся урочистий мітинг-реквієм, за участі родин полеглих українських воїнів. Зі словами подяки та шани за вчинений героїзм Івана Олійника і Олександра Шляхтича до присутніх звернулися представники міськради та адміністрації школи.

Пам’ять захисників України вшанували хвилиною мовчання, запаливши свічки та поклавши квіти до щойно встановлених меморіальних табличок. Світла пам’ять Героям!

Полеглих на Донбасі захисників України вшанували у Пирятині _1

Полеглих на Донбасі захисників України вшанували у Пирятині _3

Полеглих на Донбасі захисників України вшанували у Пирятині _5

(Фото: "Пирятинська міська рада")

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27