Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві

ПОЛТАВА
20.10.2016, 10:01
Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві

Мітинг проти тарифів, із значним як для такої події запізненням, організувала Соціал-демократична партія з пенсіонерами й адмінресурсом сьогодні в Полтаві під стінами облдержадміністрації. Ребрендинг відверто провального та невдалого проекту Партії простих людей намагається заявити про себе – популізмом (депутат міськради Олександр Шамота) і закликами до державного перевороту (голова профспілок облради Леонід Вернигора). Перший, подейкують, відточує свою майстерність в ораторстві по 4 години на день перед дзеркалом у сорочці й трусах. Останньому надали слово на честь іменин. З імпровізованої сцени перед сотнею слухачів виступав й Валерій Прядко, член СДП у Полтавській облраді. Цікаво, що той же Прядко як директор КП «Полтавафарм» і депутат облради витратив кілька годин робочого часу на «побалакати». Цей час слузі народу оплачують зі своїх мізерних зарплат і пенсій, зокрема й ті, хто прийшов на так званий мітинг. Ось такий от «сюр». За ваші ж гроші.

Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _1

Вернигора та Шамота 

На мітингу спікери закликали не сплачувати грабіжницькі тарифи. Депутати давили на жалість й обурювалися нестачею грошей.

Бідно живуть, нічого не скажеш. Один тяжко працює й думає про народ у фітнес-клубі з психічнохворим екс-популістом від БПП і тікає від повістки з військкомату. ЗСУ потрібні такі сильні й витривалі призовники. Тим паче, що Олександр Шамота підпадає під категорію призовник.

Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _3

Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _5

Другий, той, що фармацевт, завчасно попіклувався про гроші для сплати комунальних. Оформив собі громадську організацію «Будинок захищеної старості» й викачує на нього (чит. – собі) гроші з держбюджету. Матеріал про це незабаром на нашому сайті.

Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _7

Що об’єднує спікерів між собою? Новий проект Капліна, фінансований Віктором Медведчуком, кумом Володимира Путіна. Відомо, що Медведчук витрачає на просування проросійських поглядів значні кошти і мало того, використовує для цих цілей і власні засоби масової інформації – пише журналіст «Кореспонденту» Максим Кадиренко. – Для залучення проросійських «тушок» в хід йдуть всі засоби і матеріальні, і нематеріальні. Саме на останні і «купився» народний депутат України Сергій Каплін. Його привабила можливість використовувати для власного і партійного піару в Полтавському регіоні друковану газету Віктора Медведчука «Вести». Кадиренко наводить цю інформацію 2013 року. З тих пір співробітництво Капліна й Медведчука тільки посилювалося.

За інсайдерською інформацією відомо, що Медведчук фінансово підпитував Капліна на минулих виборах, давши тому 3 млн $.

Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _9 Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _11

Загалом, мітинг СДП – спроба реінкарнувати політичний труп Медведчука. З огляду на невелику чисельність – така ж невдала, як і проект Простих. Члени СДП закликали не сплачувати тарифи (виходить, накопичувати борги, за які чина влада узаконила виселення з осель) і влаштувати державний переворот. Соціально. Демократично. По-Медведчуківськи, нічого не скажеш. Хоча, хто гроші платить, той музику й замовляє.

Зауважимо, що навіть та група людей, що зібралася й кого вигнали під червоні прапори особливої уваги мітингу не приділила. Люди читали «Останній Бастіон», який пропонує інший, дієвий шлях боротьби як з тарифами, так і з геноцидом української нації в цілому. Без проросійського акценту й державного перевороту. 

Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _13

Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві _15


Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18