«Полтава» битиметься з «Шахтарем» за вихід до півфіналу Кубка України

ПОЛТАВА
30.11.2016, 10:42
«Полтава» битиметься з «Шахтарем» за вихід до півфіналу Кубка України

Друга команда міста спробує показати себе у грі проти гранду українського футболу.

«Шахтар» відірвався в чемпіонаті від київського «Динамо» на вісім очок, що є заявкою на чемпіонство. Навряд чи Кубок такий же принципово важливий турнір для «Шахтаря», як чемпіонат і єврокубки, тому можна очікувати в основному складі великої кількості футболістів з незначною кількістю практики. Але навіть при такому підході «гірники» зобов'язані проходити «Полтаву», яка у Першій лізі не хапає зірок з неба - команда Юрія Ярошенка наразі посідає 11-у сходинку.

По дорозі в 1/4 фіналу «Полтава» обіграла «Зірку» (1:0) і «Карпати» (2:1). В цілому, полтавці дуже нестабільні - спочатку вони можуть перемогти на виїзді одного з лідерів, як було з «Десною», а потім програти аутсайдеру, як було з «Інгульцем». В останньому турі «містяни» перемогла на виїзді «Суми», перервавши, таким чином, серію з трьох поразок поспіль.

«Полтава» битиметься з «Шахтарем» за вихід до півфіналу Кубка України_1

«Шахтар» стартував з 1/8 і провів всього один матч в кубку, обігравши «Олександрію» з рахунком 2:1.

«Шахтар» відірвався в чемпіонаті від київського «Динамо» на вісім очок, що дуже схоже на чемпіонство. Навряд чи кубок такий же принципово важливий турнір для «Шахтаря», як чемпіонат і єврокубки, тому можна очікувати в основному складі великої кількості футболістів з незначною кількістю практики. Але навіть при такому підході «гірники» зобов'язані проходити «Полтаву», яка у Першій лізі не хапає зірок з неба - команда Юрія Ярошенка наразі посідає 11-у сходинку.

Гра відбудеться о 13:00 на стадіоні «Локомотив» у Полтаві. Пряма трансляція на каналі «Футбол 1»


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36