Полтава приготувалася до дня тиші

ПОЛТАВА
19.07.2019, 17:31
Полтава приготувалася до дня тиші

20 липня в Україні настане так званий «день тиші», коли будь-яка політична агітація заборонена.

Вже станом на ранок 19 липня офіційна політична реклама на білбордах та рекламних тумбах здебільшого була прибрана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати-мажоритарники продовжують масово порушувати законодавство щодо агітації

На тумбах місце агітаційних плакатів зайняли звичайні комерційні оголошення. Чимало білбордів стояли порожніми.

Полтава приготувалася до дня тиші_1

Полтава приготувалася до дня тиші_3

Ще в попередні дні комунальники значною мірою очистили вулиці Полтави від незаконної агітації. Але подекуди поширені у незаконний спосіб листівки продовжують псувати вигляд полтавських вулиць та дворів.

Полтава приготувалася до дня тиші_5

Полтава приготувалася до дня тиші_7

Щоправда, як і на попередніх виборах політики знаходять спосіб формально обійти заборону агітації у «день тиші». Один із поширених способів «невинної» агітації – білборди, які дублюють стилістику та гасла агітаційних матеріалів, але не містять згадок про назву партії чи прізвище кандидата.

Розміщенням таких білбордів уже встигла відзначитися Радикальна партія Ляшка, яка впродовж кампанії використовувала слоган «Його правди бояться всі».

Полтава приготувалася до дня тиші_9

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00