Полтавці збирають кошти на бронежилети нашим військовим

ПОЛТАВА
27.05.2014, 14:23
Полтавці збирають кошти на бронежилети нашим військовим

Полтавці збирають кошти на бронежилети нашим військовим

У соцмережах з’явилася інформація про терміновий збір коштів полтавським військовим. Потрібно зібрати суму, якої вистачить на бронежилети. Адже, 9 полтавців їдуть на схід, щоб взяти участь у антитерористичній операції. Один бронежилет коштує приблизно 3,5 тис. грн.

Перерахувати кошти можна на картку Приватбанку 5168 7420 6385 5377 на ім’я Бубнюка Валентина (Архієпископа Полтавського та Кременчуцького Федора).

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27