Полтавці можуть долучитися до відновлення хокейного майданчика

ПОЛТАВА
20.10.2016, 14:42
Полтавці можуть долучитися до відновлення хокейного майданчика

Полтавцям запропонували долучитися до розподілу частини міського бюджету й обрати проект з покращення благоустрою міста, що буде здійснений за бюджетні кошти. Кращий проект визначається відкритим голосуванням на сайті міськради та в окремих пунктах для голосування. Він здійснюється в рамках партиципаторного бюджету.

Довідково:

Партиципаторний бюджет – демократичний процес дискусії та прийняття рішень, в якому кожна мешканка і мешканець населеного пункту вирішує, в який спосіб витрачати частину муніципального бюджету.

З-поміж інших варіантів покращення інфраструктури Полтави, С. Кривенко запропонував полтавцям реконструювати старий хокейний майданчик.

Полтавці можуть долучитися до відновлення хокейного майданчика_1

Полтавці можуть долучитися до відновлення хокейного майданчика_3

Зазначається, що такий проект передбачає провести ремонт майданчика, придбання спеціального інвентарю, встановлення світильників або прожекторів, будівництво роздягальні, приміщення для інвентарю, туалету, лавок для глядачів.

Місце реалізації: Мікрорайон Алмазний, район автовокзалу, земельна ділянка між будинками Великотирнівська, 10/61, Івана Мазепи, 59, Великотирнівська, 8, Івана Мазепи, 57.

ПОКЛИКАННЯ ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ

«Останній Бастіон» всіляко підтримує здорову націю та вважає, що чинна влада приділяє спорту надто мало уваги. Ми закликаємо однодумців і свідомих містян не пошкодувати свого голосу для можливого відновлення хокейного майданчика в Полтаві. Він відкриє доступ для спортивних занять нашим дітям та формуватиме здорове покоління. Це те, чого справді не вистачає нашому місту.

Зазначимо, що «Останній Бастіон» уже кілька років веде діалог із міським очільником Олександром Мамаєм про передачу земельної ділянки під сучасний спорткомплекс для дітей, зокрема, дітей-інвалідів та дитячо-юнацької бібліотеки. Будівлі «Останній Бастіон» готовий збудувати власним коштом. Тому нам не зрозуміти тверджень Олександра Мамая про відсутність вільної землі під спорткомплекс і бібліотеку, коли він із «ширкою» вилучив із міського балансу 150 га землі.

Вкотре наголосимо, що Полтавська міська рада та депутатський корпус ЗОБОВ’ЯЗАНІ поліпшувати благоустрій міста й кожного полтавця за родом своєї діяльності, а не тільки поодинокими проектами в рамках розпареного окремими політсилами «Бюджету участі». Чи хоча б не заважати іншим у спробах перетворити Полтаву на місто, в якому справді комфортно жити. Передусім, кожному полтавцю, а не тільки владним представникам й місцевому олігархату. 


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01