Полтавці попередили незаконну врізку «Полтаватрансбуду» в колектор по б-ру Боровиковського, 10

ПОЛТАВА
17.05.2017, 14:01
Полтавці попередили незаконну врізку «Полтаватрансбуду» в колектор по б-ру Боровиковського, 10

Мешканці будинку по проспекту Боровиковського, 10, зупинили робітників «Полтаватрансбуд» у їх спробі без дозвільних документів і погоджень з жильцями зробити врізку в зливний колектор будинку. Забудовник уже розрив асфальтовну ділянку дороги та частину прибудинкової території кооперативного будинку по бульвару Боровиковського, 10, для врізки, доки не приїхали правоохоронці. 

Полтавці попередили незаконну врізку «Полтаватрансбуду» в колектор по б-ру Боровиковського, 10_1

Жильці викликали поліцію, а також представника благоустрою міста, який підтвердив що дозволу на проведення будь-яких робіт вони не надавали.

Полтавці попередили незаконну врізку «Полтаватрансбуду» в колектор по б-ру Боровиковського, 10_3

«Поліція склала протоколи. З документів, які надали будівельники, була тільки копія проекту, на якому видно тільки якийсь квадратний штамп, який вони чомусь називали печаткою. Схоже, що вони по старій звичці намагаються робити незаконні справи, щоб потім їх «порішати» і узаконити заднім числом. На лице намагання заощадити будівельників попри здорового глузду. Адже до стічного колектору, в який робітники намагалися зробити врізку, на 50 метрів ближче, ніж до центральної магістралі», – розповіли жильці будинку.

Полтавці попередили незаконну врізку «Полтаватрансбуду» в колектор по б-ру Боровиковського, 10_5

Сам колектор був збудований 20 років тому і не розрахований на таке навантаження, бо на місці будинку планувався парк, навіть висаджувалися дерева. За словами мешканців будинку, дії робітників пояснюються бажанням зекономити, хай навіть це загрожує стоком фекалій під вікнами людей.

Нагадаємо, раніше громада Полтави вже дала відсіч незаконним діям забудовника по Ляхова, 12, а.  

Олександр Лещенко 


Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23